ua en ru

У США сталася стрілянина в школі, є жертви

У США сталася стрілянина в школі, є жертви Фото: американські поліцейські (midatlantic.coastguard.dodlive.mil)

В результаті інциденту постраждали більше десятка людей

У місті Ацтек (штат Нью-Мексико, США) відбулася стрілянина в школі, є жертви. Про це повідомляє Fox News.

"За інформацією поліції, щонайменше, 3 особи загинули в результаті стрілянини в середній школі Нью-Мексико", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, крім того, понад десять осіб отримали поранення в результаті інциденту. За словами співробітників правоохоронних органів, людина яка стріляла, теж загинула. Однак невідомо, чи входить стрілок в загальне число жертв.

Відзначається, що за заявою влади, будівлю школи було евакуйовано, а учнів розсадили по автобусах та відвезли в безпечне місце, де вони змогли зустрітися з батьками.

"Ацтекська середня школа замкнена і евакуйована. Будь ласка, уникайте даного району. Ми оновимо інформацію, коли будемо знати більше", - йдеться в повідомленні поліції.

Муніципальні школи Фармінгтону заявили, що всі школи в окрузі пішли на превентивну евакуацію через інцидент. У сусідньому Блумфілді поліція заявила, що місцеві школи також були закриті в якості запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США поліція міста Бейкерсфілд в окрузі Керн штату Каліфорнія ліквідувала чоловіка, який відкрив вогонь в місцевій лікарні.