ua en ru

США продовжать контакти з Росією для запобігання інцидентів в небі Сирії, - джерело

США продовжать контакти з Росією для запобігання інцидентів в небі Сирії, - джерело Фото: США продовжать контакти з Росією для запобігання інцидентів в небі Сирії

У США немає відомостей про причетність Росії до газової атаки в Сирії

Сполучені штати Америки не будуть розривати контакти з Росією щодо запобігання інцидентів між збройними силами двох країн в небі Сирії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело.

"США отримали від Росії підтвердження того, що контакти за уникнення випадкових зіткнень в Сирії залишаються в силі", - йдеться в повідомленні.

Reuters з посиланням на офіційного представника США повідомляє, що в Америки немає відомостей про причетність Росії до здійснення хімічної атаки в Сирії.

"США не мають інформації про причетність Росії до нападу із застосуванням хімічної зброї в Сирії, але будь-яка така інформація буде розслідувана", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, американські військові завдали удар крилатими ракетами за наказом президента США Дональда Трампа за військову базу урядових військ у Сирії, в районі провінції Хомс. Ракетний удар є відповіддю на хімічну атаку в сирійській провінції Ідліб.