ua en ru

У США через проблеми з двигуном екстрено сів літак

У США через проблеми з двигуном екстрено сів літак Ілюстративне фото (wikipedia.org Adrian Pingstone)

Жоден пасажир не постраждав

У Бостоні (Сполучені Штати Америки) літак авіалінії Iberia Airways, який виконував рейс у Мадрид, здійснив екстрену посадку через проблеми з двигуном. Про це повідомляє The Boston Globe, посилаючись на речницю компанії.

Речниця підкреслила, що літак приземлився без жодних проблем, і жоден пасажир не постраждав.

"Рейс Iberia Airways до Мадрида здійснив екстрену посадку в аеропорту ім. Логана через проблеми з двигуном, що виникли під час польоту", - сказано у повідомленні.

The Boston Globe також зазначає, що пасажирський літак, на борту якого перебувало 265 людей, вилетів у вівторок з аеропорту ім. Кеннеді у Нью-Йорку о 21 годині за місцевим часом. Проте вже через приблизно 90 хвилин бортпровідники зауважили, що з двигуном літака проблеми.

Нагадаємо, у червні у Канаді пасажирський літак авіакомпанії WestJet здійснив вимушену посадку в аеропорту вильоту. Повідомлялося, що через 15 хвилин після вильоту пілотам надійшов сигнал про спалах у вантажному відсіку. Командир літака ухвалив рішення повернути Boeing-737 в Калгарі. Посадка пройшла в штатному режимі, серед пасажирів і членів екіпажу ніхто не постраждав.

Як писало РБК-Україна, у минулому році у Португалії літак здійснив екстрену посадку на пляжі неподалік від столиці країни Лісабона. Зокрема, літак, що перевозив двох людей, здійснив аварійну посадку на пляжі недалеко від Лісабона, убивши 56-річного чоловіка і восьмирічну дівчинку.