ua en ru

У США поліцейські застрелили школяра, який погрожував їм пістолетом

У США поліцейські застрелили школяра, який погрожував їм пістолетом Фото: поліція США

15-річний підліток погрожував правоохоронцям пневматичним пістолетом

В американському місті Сан-Дієго поліцейські застрелили 15-річного підлітка, який погрожував їм пневматичним пістолетом. Про це повідомляє прес-служба поліцейського управління міста в своєму офіційному акаунті в Twitter.

Зазначено, що інцидент стався на автостоянці біля школи, куди правоохоронці прибули за викликом. Вийшовши з машини, вони побачили 15-річного підлітка, який дістав пістолет і направив на них. Школяр рушив у бік поліцейських, ігноруючи їхні вимоги кинути зброю. Варта правопорядку відкрила по підлітку вогонь. Від отриманих поранень він помер на місці. Прибулим на місце медикам не вдалося його врятувати.

Пізніше правоохоронці встановили, що в руках у підлітка був пневматичний пістолет. Також встановлено, що поліцейських на стоянку викликав сам підліток. Що стало причиною події - поки невідомо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Техасі заарештували колишнього поліцейського Роя Олівера за звинуваченням у тому, що він, будучи при виконанні, застрелив 15-річного афроамериканського підлітка Джордана Едвардса. Інцидент трапився вночі 29 квітня 2017 року.