ua en ru

У США підтримали законопроект про допомогу Україні у зміцненні кібербезпеки

У США підтримали законопроект про допомогу Україні у зміцненні кібербезпеки Фото: США

"За" проголосували 404 конгресмена

У США схвалили законопроект "про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки", спрямований на просування активної взаємодії між Україною і США у сфері кібербезпеки в умовах протидії російській гібридній агресії. Про це йдеться у повідомленні посольства України в США на сторінці в Facebook.

Так, члени нижньої палати парламенту виступили за те, щоб Вашингтон допоміг Україні протистояти спробам РФ використовувати дезінформацію і пропаганду в кіберпросторі.

Комітет у закордонних справах Палати представників одноголосно підтримав цей законопроект 14 грудня. У ньому говориться, що США повинні "допомогти уряду України в поліпшенні її стратегії кібербезпеки".

UA/EN Палата представників Конгресу США підтримала 404-ма голосами "за" посилення співробітництва між Україною та США у ...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України у США 7 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво Республіканської партії в Палаті представників погодилося винести на порядок денний законопроект про зміцнення співробітництва США та України у сфері кібербезпеки. Автором законопроекту є конгресмен-республіканець Брендан Бойл.