ua en ru

США можуть запровадити нові санкції проти Росії, - Reuters

США можуть запровадити нові санкції проти Росії, - Reuters Фото: США

США можуть ввести нові санкції проти Росії вже цього літа

США можуть запровадити нові санкції проти Росії. Про це заявив представник Республіканської партії, голова комітету з міжнародних відносин Сенату США Боб Коркер, повідомляє Reuters.

Так, за словами американського сенатора, США можуть ввести нові санкції проти Росії вже цього літа.

Так, Коркер зазначив, що питання введення нових санкцій проти Росії може бути розглянуто після того, як держсекретар США Рекс Тіллерсон дасть свідчення в комітеті Сенату про політику адміністрації президента США Дональда Трампа по відношенню до РФ.

"Деякі члени комітету, зокрема, демократи обурені нібито втручанням Росії у 2016 році у президентські вибори в США, щоб допомогти республіканцеві Дональду Трампу перемогти, просували новий пакет санкцій проти Росії", - йдеться в повідомленні.

Демократи заявили, що вони все ще підтримують ідею введення санкцій, але готові зачекати доки буде озвучена позиція адміністрації Трампа.

"Я з нетерпінням чекаю, коли Тіллерсон пояснить нам політику адміністрації по відношенню до РФ", - заявив представник Демократичної партії США, сенатор Бен Кардін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп назвав Російську Федерацію однієї з загроз біля кордонів НАТО і закликав членів Альянсу виконувати свої зобов'язання по фінансуванню колективної оборони.