ua en ru

США можуть посилити політику щодо Пакистану, - Reuters

США можуть посилити політику щодо Пакистану, - Reuters Фото: Дональд Трамп (YouTube screenshot)

Трамп має намір посилити політику щодо Пакистану після огляду війни в Афганістані

Сполучені Штати Америки (США), можуть посилити політику Пакистану. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на джерела серед офіційних представників США.

"Адміністрація президента глави США Дональда Трампа, схоже, готова зробити більш жорстким свій підхід до Пакистану, щоб розправитися з пакистанськими бойовиками, які здійснюють атаки в сусідньому Афганістані", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією джерел видання, обговорювана політика включає в себе перенаправлення або відмову від будь-якої допомоги Пакистану і, можливо, в кінцевому підсумку зниження статусу Пакистану як великого союзника, що не входить до НАТО.

У свою чергу, деякі офіційні особи США скептично ставляться до перспектив впровадження такої політики. В свою чергу, Білий дім і Пентагон відмовилися коментувати огляд війни до його завершення. Так, Посольство Пакистану у Вашингтоні повідомило про продовження співпраці з цілого ряду питань національної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп вирішив посилити політику щодо Куби і скасував частину рішень, досягнутих при його попереднику Бараку Обамі.