ua en ru

У США з-за лісових пожеж згоріли архіви ІТ-компанії

У США з-за лісових пожеж згоріли архіви ІТ-компанії Фото: пожежа (webscreenshot)

Архів згорів 9 жовтня

В Каліфорнії (США) в результаті сильних лісових пожеж згоріли архів і кореспонденція компанії в сфері інформаційних технологій Hewlett-Packard. Про це повідомляє Press Democrat.

Згідно з інформацією видання, архів знаходився у місті Санта-Роза, зокрема, він складався з документів Вільяма Хьюлетта і Девіда Паккарда, які заснували фірму в 1938 році в гаражі у місті Пало-Алто.

Як повідомляє, архів згорів 9 жовтня в результаті лісових пожеж.

Так, вогонь знищив понад 100 коробок рукописів, кореспонденції і текстів промов Хьюлетта і Паккарда, які були складовані у двох модульних будівлях. Вони знаходилися на території головного офісу компанії Keysight Technologies, що спеціалізується на електронних обчисленнях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті лісових пожеж в Північній Каліфорнії (США) загинула щонайменше 31 людина, близько 900 вважаються зниклими без вісті.

Також повідомляється, що з-за сильного вітру з ладу вийшли стільникові вишки, тому місцеві влади не могли оперативно попередити людей про небезпеку. До цього самим смертоносним пожежею в Каліфорнії вважався пожежа в парку Гріффіт в Лос-Анджелесі в 1933 році, коли загинули 29 людей.