ua en ru

У США евакуювали внз через підозрілий пакет біля навчального ядерного реактора

У США евакуювали внз через підозрілий пакет біля навчального ядерного реактора Фото: будівля Міссурійського університету (mst.edu)

Також було евакуйовано всі будівлі в околицях університету

Співробітники правоохоронних органів евакуювали учнів і працівників Міссурійського університету науки і технологій через виявлений біля навчального ядерного реактора підозрілий предмет. Про це повідомляє прес-служба вишу.

Як уточнили в поліції, інцидент стався близько 15:45 за місцевим часом (23:45 за київським часом). Підозрілий предмет знайдено співробітниками університету біля дверей, які вела в приміщення, де знаходився реактор.

Через нього, як пояснили в прес-службі вишу, також було евакуйовано всі будівлі в околицях університету. Скільком саме людям довелося вийти на вулицю в результаті події, в університеті в Міссурі не уточнили.

Наразі на місці події, як повідомили представники внз, працюють фахівці зі знешкодження вибухових пристроїв. Згідно з опублікованою на сторінці університету в Facebook інформації, після оголошеної тривоги на території кампуса скасували запланований на вечір феєрверк.

Нагадаємо, 8 червня співробітники поліції евакуювали людей із Трафальгарської площі в Лондоні (Великобританія) через виявлений підозрілий пакет.