ua en ru

США не будуть призупиняти авіасполучення з Єгиптом

США не будуть призупиняти авіасполучення з Єгиптом Фото: авіасполучення США з Єгиптом

Раніше розвідка США заявляла про можливий вибух бомби на борту російського лайнера в Єгипті

США поки не будуть призупиняти авіасполучення з Єгиптом, а посилять режим безпеки у низці аеропортів в близькосхідному регіоні для рейсів, що прямують до США. Про це заявив офіційний представник Білого дому Джош Ернест, передає Росбалт.

Зазначимо, президент Росії прийняв рішення призупинити авіасполучення з Єгиптом, і запитав, "розглядається така ж міра" в США. "Ні, - відповів Ернест. - В даний час ми приймаємо заходи обережності на підставі рішення, про який раніше оголосив міністр національної безпеки (США) Джей Джонсон".

Повідомляється, що рішення, про яке йде мова, передбачало посилення режиму безпеки у низці аеропортів в близькосхідному регіоні для рейсів, що прямують до США.

Ернест підкреслив, що рішення поширюється "менш ніж на 10 аеропортів" і що "всі вони знаходяться в регіоні, де розташований Синайський півострів". Йдеться про посилення огляду предметів, проноситься на борт повітряних суден, і "загальному посиленні" режиму безпеки "разом з партнерами".

Нагадаємо, розвідка США вважає, що на борту літака А321 російської авіакомпанії "Когалимавіа", який зазнав катастрофи на Синаї вибухнула бомба.