ua en ru

США не будуть змінювати стратегію стримування Росії

США не будуть змінювати стратегію стримування Росії Фото: Джеймс Маттіс (president.gov.ua)

Незалежно від того, скільки грошей Росія хоче вкласти "в цю гонку озброєнь з самими собою", це не змінюють стратегічного плану Пентагону з протидії Москві, - Меттіс

Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Джим Меттіс заявив, що недавня промова президента Росії Володимира Путіна, присвячена ядернії зброї, не змінює стратегічний план США щодо протидії Росії. Про це пише Washington Post.

Недавня промова президента Росії, присвячена ядерної зброї, яка, за словами Меттіса, може бути використана для нападу на Сполучені Штати, була "розчаровує, але не дивує".

Міноборони сказав, що не бачить змін у військових можливостях Росії в презентації Путіна, в якій були показані крилаті ракети, які могли б вражати міста США.

Незалежно від того, скільки грошей вони хочуть вкласти в цю гонку озброєнь з самими собою", сказав Меттіс, це не змінює стратегічного плану Пентагону з протидії Москві.

Нагадаємо, у МЗС прокоментували послання Путіна до Федеральних зборів, в якому Росія погрожує ядерними ударами. Путін розповів про нову надзвукову ракету, котра може здійснювати маневри на всіх ділянках польоту та оминати всі існуючі системи протиракетної оборони.