ua en ru

США буде відповідати на спроби Росії втрутитися в процес виборів американського президента, - Картер

США буде відповідати на спроби Росії втрутитися в процес виборів американського президента, - Картер Фото: міністр оборони США Ештон Картер прокоментував агресивну політику РФ

Агресивна поведінка Росії становить загрозу усталеному світовому порядку

США не залишать без відповіді спроби втручання у вибори всередині країни з боку Росії. Про це заявив міністр оборони США Ештон Картер в ході виступу в Оксфордському університеті у Великобританії, передає "Голос Америки".

"Ми будемо протидіяти спробам розхитати нашу колективну безпеку, і не залишимо без відповіді спроби втрутитися в демократичний процес", - заявив Картер.

За його словами, агресивна поведінка Росії становить загрозу усталеному світовому порядку.

"Росія діє нестримано, заявляючи при цьому, що боїться за свою життєздатність і майбутнє, і це незважаючи на те, що ні одна нація - ні США, ні Великобританія не прагне перемогти Росію, або обмежити її потенціал", - заявив Картер коментуючи агресію Росії проти України, а також її провокаційні дії в кібер просторі.

Нагадаємо, про те, що спецслужби США проводять розслідування "широкої спецоперації Росії всередині Америки з метою посіяти недовіру в громадськості до майбутніх президентських виборів і політичних інститутів США" раніше повідомило видання The Washington Post.