ua en ru

Термін досудового розслідування стосовно Каськіва завершиться 20 грудня

Термін досудового розслідування стосовно Каськіва завершиться 20 грудня Фото: Владислав Каськів (old.kharkivoda.gov.ua)

Суд продовжив покладені на Каськіва обов'язки

Термін досудового розслідування у відношенні екс-керівника Держагентства по інвестиціям і управлінню національними проектами України Владислава Каськіва завершиться 20 грудня 2017 року, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, згідно з постановою суду, Каськіву, якого підозрюють у розтраті майна в особливо великих розмірах, продовжили покладені зобов'язання.

"Суд продовжив покладені на нього обов'язки. Питання про закордонний паспорт в резолютивній частині судового рішення не вирішувалося. Або це питання було вирішене до того", - повідомив прес-секретар Печерського райсуду.

Він також відзначив, що строк досудового розслідування завершиться 20 грудня, а Каськіва зобов'язали до 19 грудня на перше прохання прибувати до суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд повернув Каськіву закордонний паспорт.

У березні 2016 року поліція оголосила Каськіва в розшук за підозрою у розтраті майна, а в серпні його затримали в Панамі, після чого Генпрокуратура направила запит про його екстрадицію. Восени Каськів вніс заставу в 600 тис. доларів і був звільнений. У березні 2017 року влада Панами відмовилася надати йому політичний притулок. У листопаді Каськів прибув до України, його затримали, але суд відпустив його під заставу 160 тис. гривень. Він заздалегідь відшкодував 7,5 млн гривень, розтрату яких інкримінує українське слідство.