ua en ru

У складі російських військ на Донбасі зафіксовано сім випадків дезертирства, - розвідка

У складі російських військ на Донбасі зафіксовано сім випадків дезертирства, - розвідка Фото: російські військові на Донбасі

Сім військовослужбовців 2 армійського корпусу не прибули до місць несення служби

В підрозділах 2 армійського корпусу(Луганськ) 21 січня сім військовослужбовців зі складу 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) не прибули до місць несення служби та оголошені у розшук. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"В підрозділах 2 АК (Луганськ) ЗС РФ продовжують мати місце випадки грубого порушення військової дисципліни, зокрема самовільного залишення передових позицій. Так, 21 січня ц.р. сім військовослужбовців зі складу 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) не прибули до місць несення служби (виконання завдань) та оголошені у розшук", - повідомляють у розвідці.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Луганської і Донецької областей станом на 22 січня Противник продовжує п...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 січня 2017 р.

Відомство повідомляє, що для збереження кількості особового складу командуванням 2 армійського корпусу запроваджено заборону на звільнення з військової служби за будь-яких обставин, навіть за наявності грубих порушень умов контракту. Також спрощено процедуру прийому на військову службу. В окремих підрозділах 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) набір військовослужбовців здійснюється без проходження ними належного медичного огляду.

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки повідомляло, що російським військовим на Донбасі будуть виплачувати премії за службу на передовій.

Російським військовим на Донбасі будуть виплачувати премії за службу на передовій, - розвідка
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/rossiyskim-voennym-donbasse-budut-vyplachivat-1484905912.html