ua en ru

Російським військовим на Донбасі будуть виплачувати премії за службу на передовій, - розвідка

Російським військовим на Донбасі будуть виплачувати премії за службу на передовій, - розвідка Фото: Російські військові на Донбасі

За даними відомства, винагорода складе 9 тис. рублів

Командування 1 та 2 армійських корпусів Збройних сил РФ обіцяє особовому складу виплачувати винагороду у розмірі 9 тисяч російських рублів за місяць несення служби на передових позиціях та участь у зіткненнях з силами АТО. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Розвідка зазначає, що морально-психологічний стан особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ залишається на низькому рівні.

"Незважаючи на проведення командуванням російських окупаційних військ заходів щодо підвищення мотивації та заохочення військовослужбовців до несення служби на передових позиціях, зростає кількість випадків дезертирства та самовільного залишення місця служби. Такі заходи спричинені низькою мотивацією особового складу російських окупаційних військ, призваного у 2015-2016 роках, та зростанням невдоволення командної ланки низьким рівнем укомплектованості підрозділів, що несуть службу на передових позиціях", - повідомляють у відомстві.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Луганської і Донецької областей станом на 20 січня Морально-психологічний...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 20 січня 2017 р.

Нагадаємо, управління розвідки повідомляло, що серед військових РФ на Донбасі зафіксовані 3 випадки самогубства.