ua en ru

Серед постраждалих в Єгипті може бути ще одна громадянка України

Серед постраждалих в Єгипті може бути ще одна громадянка України Фото: готель, в якому стався напад (www.facebook.com/diaa.elhadidy)

Жінка отримала поверхневі поранення

Серед постраждалих в результаті нападу на туристів Єгипті може бути ще одна громадянка України. Про це повідомив російський генконсул у Хургаді Джамшед Болтаєв, передає РІА Новини.

"Є одна наша громадянка, але у неї російське і українське громадянство. Вона отримала поверхневі поранення, її життю ніщо не загрожує", - зазначив генконсул РФ.

Болтаєв поінформував, що до постраждалої вже їздив співробітник російського генконсульства, щоб перевірити, чи все в порядку.

Нагадаємо, єгипетський чиновник Дійа Ельхадіді повідомив, що напад на іноземних туристів в Єгипті, в результаті чого загинули дві українські туристки, відбувся у готелі Sunny Days El Palacio.

"Інформація з місця події. Вона відбулася на пляжі в готелі Sunny Days El Palacio. Поліція заарештувала нападника, а постраждалі були госпіталізовані", - повідомив Ельхадіді.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на курорті Хургада в Єгипті, в результаті ножового нападу були вбиті двоє українських туристів, ще четверо іноземних туристів отримали поранення. У міністерстві внутрішніх справ Єгипту повідомили, що поліція затримала злочинця, який напав на туристів у єгипетському готелі. У заяві міністерства повідомляється, що нападник був заарештований і допитаний з метою визначення мотивів атаки.