ua en ru

Стало відомо, в якому готелі стався напад на українських туристів в Єгипті

Стало відомо, в якому готелі стався напад на українських туристів в Єгипті Фото: готель "Sunny Days El Palacio" (www.facebook.com/diaa.elhadidy)

Поранених туристів госпіталізували

Напад на іноземних туристів в Єгипті, в результаті чого загинули двоє українських туристів, відбулося у готелі Sunny Days El Palacio. Про це повідомляє єгипетський чиновник Дийа Эльхадиди Facebook.

"Інформація в місця події. Воно відбулося на пляжі в готелі Sunny Days El Palacio. Поліція заарештувала нападника, а постраждалі були госпіталізовані", - повідомив Эльхадиди.

الموضوع بقا من الآخر ومن موقع الحادث والموضوع مش ارهابي .. عاطل بن وسخة عمل خناقة ف شاطئ فندق دهبية .. وضرب اتنين اوكران...

Опубліковано Diaa Elhadidi 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український консул перевіряє інформацію про загибель двох українських туристів на курорті в Єгипті.

Сьогодні на курорті Хургада в Єгипті, в результаті ножового нападу, були вбиті двоє українських туристів, ще четверо іноземних туристів отримали поранення. У міністерстві внутрішніх справ Єгипту повідомили, що поліція затримала злочинця, який напав на туристів на єгипетському готелі. У заяві міністерства повідомляється, що нападник був заарештований і допитаний з метою визначення мотивів атаки.