ua en ru

Списки Савченко не відповідають дійсності, - СБУ

Списки Савченко не відповідають дійсності, - СБУ Фото: в СБУ прокоментували списки Савченко

В СБУ заявили, що списки Савченко є некоректними

Списки заручників та зниклих безвісти осіб, що публікує народний депутат України Надія Савченко не відповідають дійсності. Про це йдеться у заяві Об’єднаного центру допомоги звільнення полонених при Службі безпеки України у Facebook.

"Вкотре в соціальних мережах оприлюднено списки осіб, які утримуються в заручниках незаконних збройних формувань або зникли безвісти в районі проведення АТО. Попередньо проведений СБУ аналіз вищевказаних списків засвідчив, що внесені в них дані є некоректними і такими, що не відповідають дійсності", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, жодного разу не здійснювалось звіряння списків Савченко з офіційними даними Центру допомоги звільнення полонених при Службі безпеки України.

Також зазначається, що роботи з питань пошуку та звільнення заручників та встановлення місцезнаходження безвісти зниклих у зоні АТО ведуться з 7 квітня 2014 року.

ЗАЯВА Об’єднаного центру допомоги звільнення полонених при СБ України Вкотре в соціальних мережах оприлюднено списки ос...

Опубліковано Служба безпеки України 24 січня 2017 р.

Нагадаємо, 22 січня Савченко опублікувала чергові оновлені списки полонених.