ua en ru

Спецслужби РФ ведуть роботу по фальсифікації виборів президента України у 2019

Спецслужби РФ ведуть роботу по фальсифікації виборів президента України у 2019 Фото: Віктор Кононенко (УНІАН)

В СБУ заявили, що основні напрямки російських спецслужб зараз йдуть всередину країни

Російські спецслужби ведуть цілеспрямовану роботу по фальсифікації виборів президента України у 2019 році. Про це сьогодні в ході VIII Національного експертного форуму заявив заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Те, що ми бачимо, основні напрямки російських спецслужб зараз йдуть всередину країни. Вже ніхто не вірить у швидку і блискавичну війну, всі наші противники розраховують на те, що владу можна змінити зсередини шляхом підкупу... і йде цілеспрямована робота - підготовка до президентських виборів 2019 року", - сказав Кононенко.

Нагадаємо, раніше перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко заявляла, що Росія на окупованому Донбасі впроваджує "гірші радянські практики" - "повна зневага до людини, знецінення людського життя, насмішку над правами і свободами". За її словами, це відчувається по відношенню Росії до заручників і до своїх військових, яких на Донбасі змушують воювати, перешивати шеврони, відбирають паспорти і військові квитки.