ua en ru

Спецкомісія Ради побоюється, що аеродром "Узин" у Київській обл. може використовуватися третіми силами

На сьогоднішній день існує небезпека використання аеродромно-технічного комплексу "Авіаційна база Узин" (м. Узин Київської області) третіми силами, враховуючи нинішню ситуацію, коли Україна знаходиться у стані війни.

На сьогоднішній день існує небезпека використання аеродромно-технічного комплексу "Авіаційна база Узин" (м. Узин Київської області) третіми силами, враховуючи нинішню ситуацію, коли Україна знаходиться у стані війни. Про це повідомив журналістам заступник голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації комісії, нардеп від "Свободи" Едуард Леонов, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, під час сьогоднішнього засідання члени спецкомісії заслухали звернення до Кабміну щодо необхідності притягнення до відповідальності всіх посадових осіб, винних у ситуації, що склалася навколо аеродромно-технічного комплексу "Узин" та його використання.

При цьому комісія представила інформацію про роботу створеної ще в липні 2014 р. робочої групи, яка зайнялася цим питанням. Відповідних звіт робочої групи комісія направила в Кабмін.

Відзначимо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що навколо аеродромно-технічний комплекс "Узин" мають намір орендувати приватні особи.