ua en ru

Фахівці "Київоблгазу" відновили газопостачання у 95% квартир в одному з ЖК

Фахівці "Київоблгазу" відновили газопостачання у 95% квартир в одному з ЖК Фахівці "Київоблгазу" відновили газопостачання у 95% квартир в одному з ЖК

Газопостачання одного з житлових комплексів у Вишгородському районі Київської області було припинено через аварію, яка сталася 3 жовтня на газорозподільному пункті, з якого здійснюється постачання газу до житлового комплексу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Київоблгазу".

"Природний газ є вибухонебезпечною речовиною і тут не може бути якихось нехтувань безпекою, - пояснює технічний директор ПАТ "Київоблгаз" Павло Кишкар - Якщо, скажімо, в якійсь квартирі буде незакрита конфорка і так без перевірки буде пущений газ, це призведе до загазованості приміщення, що може стати причиною вибуху або пожежі. Це питання життя і здоров'я мешканців цього будинку".

"Київоблгаз" направив балансоутримувачу цього комплексу і в сільську раду листи з проханням організувати доступ в приміщення.

Таким чином, станом на 7 жовтня забезпечили доступ, а відповідно отримали газ в будинку - 485 квартир комплексу з 510. Іншим мешканцям житлового комплексу газопостачання буде відновлено одразу після перевірки газових приладів в їх квартирах.