ua en ru

Рятувальники провели відкачування води з 138 житлових будинків у Закарпатській області

Рятувальники провели відкачування води з 138 житлових будинків у Закарпатській області Фото: паводок на Закарпатті

Ситуація після паводку на Закарпатті стабілізувалася

Рятувальники і комунальні служби провели відкачування води з 138 житлових будинків у Закарпатській області, підтоплених в результаті паводку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Підрозділами ДСНС та комунальними службами області відведена і відкачана вода: 138 житлових будинків, залишилося підтопленими 4 підвалу житлових будинків; з 278 домогосподарств, залишається 2. Зійшла вода з 17 га сільськогосподарських угідь", - йдеться в повідомленні.

Станом на ранок 24 листопада в Міжгірському, Рахівському, Тячівському та Іршавському районах Закарпатської області, які були підтоплені в результаті сильних зливових дощів 20 і 21 листопада, ситуація стабільна, контрольована. На більшості річок спостерігається подальший спад рівнів води.

Крім того, було відновлено електропостачання у знеструмлених населених пунктах. Пошкодженими залишаються 110 м автодоріг місцевого значення, на всіх ділянках автодоріг проїзд автотранспорту забезпечений.

Нагадаємо, станом на вчорашній ранок, 23 листопада, у Закарпатській області в результаті викликаного зливами повені залишалися підтопленими 37 домогосподарств.