ua en ru

У Закарпатській області залишаються підтопленими 37 домогосподарств

У Закарпатській області залишаються підтопленими 37 домогосподарств Фото: ДСНС ліквідує наслідки паводку у Закарпатській області

На Закарпатті спостерігається спад рівня води в річках

Станом на ранок 23 листопада у Закарпатській області в результаті викликаної зливами повені залишаються підтопленими 37 домогосподарств. Про це йдеться в щоденному зведенні Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Повідомляється, що станом на 07:00 в Міжгірському, Рахівському, Тячівському та Іршавському районах Закарпатської області ситуація контрольована.

"На більшості річок спостерігається подальший спад рівнів води. Підрозділами ДСНС та комунальними службами області відведена і відкачана вода: з 136 житлових будинків, залишилося 8 підвалів житлових будинків; з 278 домогосподарств, залишається 37. Зійшла вода з 17 га сільськогосподарських угідь. Відновлено електропостачання у знеструмлених населених пунктах. Пошкодженими залишаються 490 м земляних берегоукріплень та 110 м автодоріг місцевого значення, на всіх ділянках автодоріг проїзд автотранспорту забезпечено", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 листопада у Закарпатській області в результаті зливових дощів підвищився рівень води у річках, повінь підтопила понад 300 домогосподарств.