ua en ru

Рятувальники евакуювали 2 українців, постраждалих під час каменепаду у Північній Осетії

Рятувальники евакуювали 2 українців, постраждалих під час каменепаду у Північній Осетії Фото: МЗС України (РБК-Україна)

При цьому п’ять українців у супроводі рятувальників здійснюють спуск до гірської туристичної бази

Рятувальники евакуювали двох громадян України, постраждалих під час каменепаду у Північній Осетії. Про це повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Зранку 4 серпня 2017 року з перевалу Допах у Дигорській ущелині рятувальна служба здійснила евакуацію двох громадян України, які постраждали внаслідок каменепаду. Потерпілі госпіталізовані до клінічної лікарні м. Владикавказ", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що решта українських туристів - п’ять осіб у супроводі рятувальників здійснюють спуск до гірської туристичної бази, де їм буде надано необхідну допомогу.

#ConsNews Зранку 4 серпня 2017 року з перевалу Допах у Дигорській ущелині рятувальна служба здійснила евакуацію двох г...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 4 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у результаті каменепаду у Північній Осетії постраждали троє українців. "Семеро українців потрапили у надзвичайну ситуацію в Північній Осетії. Троє людей постраждали. Триває рятувальна операція", - повідомляли у консульстві.

Група туристів з Одеси потрапила під каменепад в горах Північної Осетії.