ua en ru

China Convergence придбали технологію українських розробників Instime

China Convergence придбали технологію українських розробників Instime Фото: China Convergence придбали технологію українських розробників Instime (pixabay)

Китайська інвестиційна компанія China Convergence Fund закрила угоду про придбання технології сервісу для просування в соцмережах Instime, створену українськими розробниками.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Сторони не розголошують підсумкову суму. Однак за оцінками інвестиційних аналітиків і експертів ринку сума угоди може досягати $15 млн.

China Convergence Fund раніше працювала виключно на китайському ринку, але з 2019 року вирішила розширити свою діяльність на європейські країни.

Під час пошуку перспективних стартапів, керівників Фонду зацікавив додаток Instime. Засновником проекту є українець Вадим Машуров. Його технологію вони вважали перспективною і застосовною для китайського ринку.

Сервіс Instime використовується для швидкого просування і монетизації в соціальних мережах. Його можна застосовувати для розвитку як приватних, так і комерційних акаунтів. Майданчик дозволяє користувачам в стислі терміни збільшити число фоловерів і продажу.

В рамках угоди китайська сторона отримала доступ до маркетингової технології, що пропонує користувачам різні активності, за які вони отримують винагороди. Система повністю автоматизована й успішно випробувана в 110 країнах.

Також China Convergence Fund тепер є власником штучного інтелекту Instime, здатного підлаштовуватися під користувача. ШІ може відповідно до уподобань клієнта лайкати і коментувати вподобані йому сторінки. Все це використовується для отримання зворотного трафіку.