ua en ru

Спільне з РФ будівництво заводу ядерного палива в Кіровоградській області буде продовжено, - Янукович

Будівництво заводу ядерного палива в Кіровоградській області, яке ведеться в партнерстві з Росією, буде продовжено. Про це сьогодні, 3 жовтня 2013 р., повідомив Президент України Віктор Янукович під час спілкування з представниками ЗМІ у Кіровограді, передає прес-служба глави держави.

"Я переконаний, що це буде вигідно Україні і Росії", - сказав Янукович.

При цьому він вкотре наголосив, що євроінтеграційні устремління України не стануть на заваді співпраці з Росією та іншими країнами Митного союзу.

"Незважаючи на наші далекоглядні плани на європейську інтеграцію, ми ні в якому разі не плануємо розірвання наших стосунків з нашими традиційними партнерами - з Росією, країнами Митного союзу", - сказав Янукович.

Глава держави наголосив, що Україна у співпраці з іншими країнами керується національними інтересами.

"Ми будемо відстоювати свої національні інтереси, і кожна країна, з якою б ми не працювали, де б вона географічно не була б розташована, вона також буде думати про свої національні інтереси. Але коли ми бачимо ефект синергії, коли від нашого об'єднання ми будемо бачити вигоду - ми завжди будемо об'єднуватись. Це правило, яке існувало і в минулому, і воно буде в майбутньому діяти", - підкреслив Янукович.