ua en ru

Співвласник Rozetka.ua: Ми хотіли б вирішувати конфлікт мирно, але це складно зробити під тиском податкових органів

Співвласник інтернет-магазина Rozetka.ua Владислав Чечоткин готовий вирішити конфлікт з податковою мирно і в рамках закону. Про це сам Чечоткін заявив РБК-Україна.

"Ми сподіваємося вирішити всі претензії спокійно і в рамках правового поля, проте з таким тиском, що збільшується, це робити складно", - сказав Чечоткин.

"Я не знаю про борг підприємства в 7,3 млн грн, але ми готові мирно вирішувати всі питання в правовому полі і можемо дійти до суду, якщо буде потрібно", - сказав Чечоткін.

Також Чечоткін заявив, що його намагалися затримати. Співвласник Rozetka.ua відзначив, що передбачає, що влада "боїться, що я стану Олейниковим і щось нехороше писатиму на своєму сайті".

Нагадаємо, у вересні 2011 року співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю провели обшук в офісах компанії "ПростоПрінт", які займалися продажем сувенірній продукції.

За офіційною версією МВС, це було пов'язано з підробкою сувенірної продукції до Євро-2012, хоча власник компанії Денис Олейников пов'язує можливі дії проти нього з друком футболок з гаслом "Спасибі жителям Донбасу ...", у повній версії якого містилася груба образа Президента

Нагадаємо, вчора Державна податкова служба в Києві провела обшуки в офісах і на складах Rozetka.ua.

Як говориться в повідомленні податкової, "в результаті низки фіктивних операцій "Розетка УА" державний бюджет втратив понад 7 млн грн".