ua en ru

Рада міністрів Криму схвалила проект бюджету на 2011 рік

На засіданні ради міністрів Криму, що відбулося під керівництвом першого заступника глави кримського уряду Павла Бурлакова, схвалений проект бюджету Криму на 2011 р., згідно з яким доходи бюджету складуть близько 4,2 млрд грн, витрати - трохи менше 4,6 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
"Урядом Криму сформований досить ефективний бюджет на 2011 рік. Він буде досить складним, але є впевненість, що ми його виконаємо", - зазначив П.Бурлаков. Він також зазначив, що проект бюджету на 26% більше, ніж бюджет нинішнього року.
"Наявний дефіцит бюджету - це витрати на розвиток державного транспортного підприємства "Кримтролейбус". Уряд Криму має намір отримати потрібну суму за рахунок випуску облігацій внутрішньої позики", - зазначив міністр фінансів Криму Микола Скорик.
Нагадаємо, влітку 2010 р. Верховна Рада Криму приймала рішення випустити облігації внутрішньої позики на 50 млн дол., але це рішення було відхилено через позицію Міжнародного валютного фонду (МВФ). Планувалося, що гроші підуть на створення в Сімферополі підприємства, яке буде збирати тролейбуси з чеських комплектуючих.
Верховна Рада Криму розгляне проект бюджету 28 грудня 2010 р.