ua en ru

Рада ЄС 14 квітня посилить санкції проти осіб, відповідальних за розкрадання українських держкоштів

Рада Європейського Союзу з питань закордонних має намір у понеділок, 14 квітня 2014 р. має намір посилити санкції ЄС проти осіб, відповідальних за незаконне привласнення українських державних коштів.

Рада Європейського Союзу з питань закордонних має намір у понеділок, 14 квітня 2014 р. має намір посилити санкції ЄС проти осіб, відповідальних за незаконне привласнення українських державних коштів. Про це йдеться в порядку денному засідання Ради ЄС 14-15 квітня.

"Рада посилить санкції ЄС проти осіб, відповідальних за незаконне привласнення українських державних коштів", - йдеться в порядку денному.

В Раді ЄС нагадують, що 5 березня він вже заморозив активи 18 осіб, на яких поширюються відповідні судові розслідування в Україні.

Зокрема, ЄС заморозив рахунки відстороненого Верховною Радою з посади Президента України Віктора Януковича, його синів Олександра та Віктора, екс-прем'єра Миколи Азарова і його сина Олексія, братів Андрія і Сергія Клюєвих, екс-генпрокурора Віктора Пшонки та його сина Артема, бізнесмена Сергія Курченка.