ua en ru

Співзасновник Bitcoin.com продав всі свої біткоіни

Співзасновник Bitcoin.com продав всі свої біткоіни Фото: біткоіни (pexels.com)

Ольденбург бачить "майбутнє" за Bitcoin Cash

Співзасновник і технічний директор одного з найвідоміших профільних сайтів про криптовалюту Bitcoin.com Еміль Ольденбург заявив, що продав всі свої біткоіни (Bitkoin). Про це повідомляє видання Business Insider Nordic.

"Нещодавно я продав всі свої біткоіни і переключився на Bitcoin Cash", - заявив Ольденбург.

Так, за словами Ольденбурга, Bitcoin "практично марний" і не має майбутнього. Він також вважає, що інші також будуть продавати криптовалюту, "коли зрозуміють, наскільки неліквідний ринок".

Як повідомляється, Bitcoin.com є одним з найбільших у світі сайтів біткоінів, але його співзасновник і технічний директор, швед Еміль Ольденбург ставиться до майбутнього біткоінів вкрай скептично.

"Я б сказав, що інвестиції в біткоін - це ризиковані інвестиції, які ви можете зробити. Існує надзвичайно високий ризик", - заявив він, зазначивши, що люди почнуть виходити з біткоіна, як тільки зрозуміють, як працює ця криптовалюта.

За словами Ольденбурга, велика проблема біткоінів - це високі транзакційні витрати і затримки у виконанні операцій.

Крім того, Ольденбург зазначив, що bitcoin.com дистанціюється від біткоінів (BTC) і навіть припинив розвивати сервіси навколо нього, замість цього ресурс зосередився на Bitcoin Cash (BCH).

"Всього 0,012 долара складає плата за транзакцію (Bitcoin Cash). Єдиним недоліком є те, що вам потрібні великі жорсткі диски, але це не проблема для більшості людей", - зазначив Ольденбург.

Як повідомляється, Ольденбург заявив, що не вірить, що біткоін стане валютою для повсякденного використання, на яку сподівався світ.

"Рішення будуть знайдені в Bitcoin Cash, ось де я бачу майбутнє", - заявив він.

Відзначимо, Bitcoin Cash - криптовалюта, відгалуження біткоіна, що відокремилося від нього. Розгалуження сталося 1 серпня 2017 року.

Таким чином, все, у кого були біткоіни до 1 серпня після поділу зберегли всі свої біткоіни, але автоматично стали власниками ще й аналогічної кількості Bitcoin Cash. Фактично, поділ гілок створило можливість схожу з проблемою подвійного витрачання - з одного і того ж гаманця можна провести дві різні транзакції з використанням одних і тих же ключів доступу. Так як Bitcoin і Bitcoin Cash вже дві різні криптовалюти, для роботи з якими використовується різне ПЗ, транзакції витрачають різні активи.

Ф'ючерси на Bitcoin Cash почали торгуватися з 0.5 BTC на 23 липня, але впали до 0.10 BTC до 30 липня.

Поділ зроблено з метою швидшого перерахунку складності з двох тижнів до доби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що курс біткоіна впав майже на 15% порівняно з абсолютним рекордом.