ua en ru

Ми створили цю історію усі разом, - Роналдінью

Ми створили цю історію усі разом, - Роналдінью Фото: Роналдінью (instagram.com/ronaldinho)

Легендарний бразилець прокоментував рішення про завершення кар'єри

Колишній футболіст збірної Бразилії Роналдінью прокоментував остаточне рішення про завершення ігрової кар'єри. Про це 37-річний легендарний футболіст написав у Instagram.

"Після практично трьох десятків років, присвячених футболу, я покидаю цю гру. Залишаю мрію, яку мені вдалося реалізувати. Протягом 20 років я робив те, що любив, а ще 10 років присвятив навчанню цьому ремеслу", - написав бразилець.

Роналдіньо подякував усім за те, що він міг займатися улюбленою справою.

"Я займався цим з допомогою тренерів, фізіотерапевтів, директорів, керівництва клубів, уболівальників, водіїв автобусів, партнерів по команді, суддів і журналістів. Ми створили цю історію усі разом. Без вас це було б неможливо. У березні я анонсую наступний етап мого прощання з футболом, а поки хочу висловити слова подяки. Спасибі за все повідомлення і підтримку! Всіх обіймаю. Цей спорт зробив моє життя і роботу щасливими", - резюмував Роналдіньо.

Останнім клубом у професійній кар'єрі Роналдіньо був "Флуміненсе", який він залишив у вересні 2015 року. Бразилець також виступав за "Греміо", ПСЖ, "Барселону", "Мілан", "Фламенго", "Атлетіко Мінейро" і "Керетаро".

Нагадаємо, раніше оголосив про завершення кар'єри бразилець Кака розповів про своє рішення.