ua en ru

Починаю готуватися до нового життєвого етапу, - Кака

Починаю готуватися до нового життєвого етапу, - Кака Фото: Кака (acmilan.com)

Екс-півзахисник збірної Бразилії хоче вивчитися на менеджера

Який оголосив напередодні про завершення кар'єри бразилець Кака розповів про своє рішення. Про це повідомляє Globo Esporte.

"Я починаю готуватися до нового життєвого етапу. Хочу продовжити роботу в футболі в новій ролі, вже не гравцем. Хочу стати менеджером або спортивним директором, кимось, хто буде посередником між клубом і футбольним полем", - сказав Кака.

Він зазначив, що готувався до того, що буду футболістом, а тепер хоче підготуватися до нової ролі.

"Той факт, що я був успішним гравцем не означає, що я стану хорошим керівником. Тому я хочу підготуватися, вчитися, переймати досвід, приєднатися до якого-небудь клубу, особливому до того, де я грав." Мілан "раніше робив мені пропозицію, я зможу перебувати там кожен день. я починаю навчання на нову роль у футболі", - додав футболіст.

35-річний півзахисник за свою кар'єру пограв за "Сан-Паулу", "Мілан", "Реал" і "Орландо Сіті".

На клубному рівні він перемагав в чемпіонаті Італії, Кубку Італії, Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу з "Міланом", а з "Реалом" вигравав чемпіонат і Кубок Іспанії.

У складі збірної Бразилії Кака в 2002 рік став чемпіоном світу, а в 2005 і 2009 перемагав в Кубку конфедерацій.

У 2007 році хавбек завоював "Золотий м'яч" і на поточний момент є останнім власником цієї нагороди до початку домінування Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, нападаючий "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович задумався про відновлення міжнародної кар'єри після того, як збірна Швеції пробилась на чемпіонат світу 2018 року.