ua en ru

Соцмережа Facebook дозволить завантажувати відео в профіль користувача

Соцмережа Facebook дозволить завантажувати відео в профіль користувача Фото: Facebook

Після оновлення Facebook для мобільних сторінок у користувачів з'являться нові можливості

Facebook Inc випустила оновлення для мобільних сторінок, які дозволяють персоналізувати профілі користувачів і контролювати налаштування приватності. Про це повідомляється в блозі компанії.

Зазначається, серед нових можливостей - можливість додати відео в профіль користувача, коли хто-небудь заходить до нього на сторінку. "Відео-профіль дозволить вам показати ту частину себе, яку ви не могли показати раніше, і додасть новий вимір до вашого профілю", - вважають в компанії.

Також тепер з'явиться можливість встановити будь-яку фотографію в своєму профілі на певний час. Це означає, що ви можете завантажити будь-яку фотографію вашого профілю і вказати час, через яке на "іконку" знову постане попереднє фото.

У повідомленні наголошується, що це може бути корисно, якщо користувач хоче підтримати свою команду за тиждень до фінальної гри, відзначити як якесь важлива подія чий-небудь день народження або відпустку. "Тепер ви можете створити тимчасову фотографію спеціально для таких моментів і подій", - пояснили в Facebook.

Сообщаеися, третє нововведення означає, що ви зможете налаштувати простір вгорі сторінки профілю таким чином, щоб відвідувачі бачили певну інформацію.

Нагадаємо, глава Facebook у прямому ефірі показав своє робоче місце.

Как сообщалось ранее, пользователи довели полицию жалобами о сбоях в работе Facebook и получили ответ в Twitter.