ua en ru

Соціальна мережа "Однокласники" оголосила про запуск проекту "Досягнення"

Соціальна мережа "Однокласники" оголосила про запуск проекту "Досягнення". Повідомляється, що за допомогою нового проекту користувачі соцмережі зможуть отримувати нагороди за соціальну активність. 

Соціальна мережа "Однокласники" оголосила про запуск проекту "Досягнення". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Mail.Ru Group.

Повідомляється, що за допомогою нового проекту користувачі соцмережі зможуть отримувати нагороди за соціальну активність. Всі нагороди поділені на відповідні категорії, які з часом будуть доповнюватися. Для отримання нагороди користувачеві потрібно буде виконати певну дію. Кожна отримана нагорода приносить користувачеві окуляри, які можна витратити в аукціоні. Вартість нагороди залежить від складності її отримання та її рівня.

"Дивитися відео, слухати музику, грати в ігри - це вже само по собі цікаво. Але ще цікавіше, коли будь-яка соціальна активність буде винагороджуватися. Ми плануємо, що запуск проекту" Досягнення "зможе ще більше підвищити активність користувачів на порталі, поліпшити якість контенту і зробити сайт більш цікавим ", - сказав Керівник бізнес-підрозділу Соціальні мережі Mail.Ru Group Ілля Широков.

Читайте також: "Однокласники" двічі за місяць змінили власника

Сайт "Однокласники", що належить інтернет-холдингу Mail.Ru, є однією з найбільших соцмереж російськомовного Інтернету. Його аудиторія налічує близько 150 млн користувачів. Щодня ресурсом користуються близько 40 млн осіб. Головним конкурентом "Однокласників" в Росії є соціальна мережа "ВКонтакте".

Mail.ru Group (заснована в 1998 р.) - провідний гравець російськомовного сегменту мережі Інтернет. Основні акціонери Mail.ru Group - фонд New Media Technologies Алішера Усманова, південноафриканська медіакомпанія Naspers і китайська Tencent, в сумі володіють 81,14% голосів і 60,34% капіталу. Близько 30% групи знаходиться у вільному обігу у вигляді GDR (Лондонська фондова біржа).

Чистий прибуток Mail.ru Group за міжнародними стандартами фінансової звітності в 2012 р. виріс в 38 разів у порівнянні з 2011 р. - до 38,499 млрд руб (близько 1 млрд 221,2 млн дол). Сукупна сегментна виручка в 2012 р. збільшився на 39% порівняно з попереднім роком і склала 21 млрд 151 млн руб.