ua en ru

Співробітники УБОЗ не причетні до смерті кілера у Львові

У Львові 11 грудня ц.р. працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) Головного управління Міністерства внутрішніх справ області провели спецоперацію по затриманню особливо небезпечних злочинців, під час якої був убитий кілер. Операція проводилася на перехресті вулиць Старицького та Єфремова. "Основною вимогою до проведення цього заходу було забезпечення максимального рівня безпеки громадян. Із цією метою спеціальні групи працівників здійснювали заходи для недопуску випадкових перехожих і автомобілів в районі проведення операції", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУБОЗ МВС України.

Під час затримання в автомобілі, де знаходилися зловмисники, пролунали два постріли. "На даний момент поки неможливо встановити, хто зі спільників скоїв вирішальні постріли, що спричинили смерть одне і поранення іншого", - зазначають у відомстві. У ГУПОБ також підкреслюють, що правоохоронці не застосовували вогнепальну зброю і діяли в рамках правового поля.

Раніше повідомлялося, що кілер був убитий працівниками правоохоронних органів під час спецоперації. Повідомлялося, що і загиблий, і поранений були кілерами, і причетні до замаху на вбивство кримінального авторитета "Вови Морди". Зазначалося, що працівники правоохоронних органів залишили кілерів в машині, де один з них застрелився. Другому злочинцеві завадили це зробити, вибивши скло в машині.

Читайте також: Стрілянина у Львові: Посеред вулиці вбили чоловіка, ще одного поранили (відео)