ua en ru

Співробітники "Метінвесту" не будуть приймати участі в мітингу на підтримку держстатусу російської мови, - прес-служба

Співробітники Північного і Центрального ГЗК не братимуть участі в мітингу під стінами Верховної Ради, який повинен відбутися завтра, 5 червня. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі групи «Метінвест».

«Повідомлення про те, що наші співробітники відряджені на мітинг, не відповідають дійсності. На наших підприємствах введено заборону на політичну агітацію в робочий час. Право на політичну діяльність - невід'ємне громадянське право кожної людини. Однак політична агітація в робочий час суперечить нашої корпоративної етики », - підкреслили в прес-службі« Метінвесту ».

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на радника голови ВО «Свобода» Андрія Денисенко розповсюдили повідомлення, що Центральний і Північний ГЗК відкомандирують більше 1 тис. своїх співробітників до Києва для участі в мітингу на підтримку законопроекту, що пропонує надати російській мові статус другої державної.

Північний і Центральний ГЗК входять до складу групи «Метінвест». «Метінвест» входить до складу ГК СКМ, яка належить Ринату Ахметову.