ua en ru

Співробітники "Інтера" не дають поліцейським доступ до відео з камер спостереження

Співробітники "Інтера" не дають поліцейським доступ до відео з камер спостереження Фото: внаслідок інциденту тяжко постраждалих немає

Співробітники "Інтера" відмовляють поліцейським під різними приводами

Співробітники продакшн-студії зі складу "Inter Media Group Limited", у будівлі якої сьогодні сталася пожежа, відмовляються надавати доступ правоохоронцям до відео з камер спостереження. Про це РБК-Україна повідомив речник МВС Артем Шевченко.

"Йде огляд місця пригоди, у рамках цього огляду слідчий просить доступ до відео з камер спостереження цієї продакшн-студії, але поки що під різними приводами йому в цьому відмовляють", - заявив Шевченко.

За його словами, слідчі потребують доступу до відео з камер спостереження для того, щоб встановити повну картину злочину.


"Доступу поки що немає, оскільки працівники всіляко відмовляють у цьому під різними приводами. Сподіваємося, що вони таки підуть на співпрацю зі слідством для того, щоб встановити всі деталі злочину", - додав Шевченко.

Прес-секретар Нацполіції також повідомив, що внаслідок інциденту тяжко постраждалих наразі немає.

"Наскільки мені відомо, тяжко постраждалих немає", - доповів він.

Нагадаємо, раніше керівництво телеканалу "Інтер" відкрито звернулося до президента Петра Порошенка з закликом втрутитися в ситуацію з нападом на студію каналу з метою відновлення законності і захисту від протиправних дій.