ua en ru

Статки Трампа за рік зменшилися на 600 млн доларів, - Forbes

Статки Трампа за рік зменшилися на 600 млн доларів, - Forbes Фото: Дональд Трамп (Chairman of the Joint Chiefs of Staff)

Глава США в цьому році зайняв 248-е місце у рейтингу за версією Forbes

Статки президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа за рік зменшилися на 600 млн доларів. Про це повідомляє Forbes.

"Жорстка конкуренція на ринку нерухомості в Нью-Йорку, дорогий позов і дорога президентська кампанія сприяли зменшенню стану 45-го президента. Forbes в даний момент оцінює чистий дохід Трампа на рівні 3,1 млрд доларів США у порівнянні з 3,7 млрд доларів роком раніше", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, рейтинг Трампа опустився до 248 місця в рядах найбагатших людей США, порівняно з 156 рядком у рейтингу в 2016 році. Глава США володіє будівельною імперією Trump Organization.

Так, очолив список 24-й рік поспіль засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс (89 млрд доларів). На другому місці другий рік поспіль розташувався голова інтернет-ритейлера Amazon Джеффрі Безос (81,5 млрд доларів). Далі йдуть інвестор Уоррен Баффетт (78 млрд доларів), глава соцмережі Facebook Марк Цукерберг (71 млрд доларів) і колишній гендиректор компанії Oracle Ларрі Еллісон (59 млрд доларів).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп сподівається на участь колишнього кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон у наступних виборах президента в 2020 році.