ua en ru

Стан Осмаєва "досить стабільний", - Окуєва

Стан Осмаєва "досить стабільний", - Окуєва Фото: Адам Осмаєв (УНІАН)

Осмаєв у свідомості, все розуміє, але говорити поки не може

Стан Адама Осмаєва, якого вчора, 1 червня 2017 року в Києві було скоєно замах "досить стабільний". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила його дружина Аміна Окуєва.

"Пару хвилин була у Адама. Він у свідомості - все розуміє, але говорити поки не може через апарат штучного дихання. Стан досить стабільний, але пам'ятаємо про те, що перші три дні в таких ситуаціях завжди критичні", - написала вона.

Пару минут была у Адама. Он в сознании - всё понимает, но говорить пока не может из-за аппарата искусственного дыхания. ...

Опубліковано Amina Okueva 2 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на даний момент у правоохоронних органів немає офіційно підтверджених даних про причетність російських спецслужб до замаху на добровольців АТО Адама Осмаєва і його дружину Аміна Окуєву.

Вчора, 1 червня 2017 року, у Києві сталася стрілянина, жертвою якої став росіянин Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна. За даними поліції, Осмаєв з дружиною Аміною Окуєвою домовилися про інтерв'ю з нібито французьким журналістом Алексом Вернером з Le Monde в Києві на вулиці Кирилівській. При зустрічі Вернер дістав з коробки пістолет "Глок" і вистрілив в груди Осмаєву, після чого його дружина з нагородного пістолета марки ПМ чотири рази вистрілила в нападника. Обох поранених доставили в 17 лікарню.