ua en ru

У Мін'юсті представили нових керівників генеральних директоратів

У Мін'юсті представили нових керівників генеральних директоратів Фото: Мін'юст (УНІАН)

До кінця року планується оголосити більше 800 вакансій

Відбулося представлення двох нових керівників генеральних директоратів Міністерства юстиції. Про це на прес-конференції повідомила заступник держсекретаря Кабміну Тетяна Ковтун, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми зараз формуємо два директорату, це директорат стратегічного планування та директорат з прав людини та правової обізнаності. Вони будуть складатися з 30 чоловік кожен. За результатами відбору були допущені до тестування 68 кандидатів. Сьогодні ми представляємо двох переможців. Зайченко Юлія зайняла посаду керівника генерального директорату з стратегічного планування. Юрій Власюк зайняв посаду керівника генерального директорату з прав людини ", - заявила Ковтун.

Відмічено також, що заробітна плата обраних кандидатів буде значно вище середньої.

"Обидва кандидати мають українське та зарубіжне освіта. Ми сподіваємося, що на посади керівників інших директоратів буде великий попит. З підтримкою ЄС директорати мають потужну фінансову підтримку", - додала вона.

Заступник державного секретаря Кабміну зазначила, що до кінця року планується оголосити більше 800 вакансій.

Вітаю Iuliia Zaichenko та Vladyslav Vlasiuk у нашій команді Мін'юст юсту! Щойно їх офіційно представили вам Nataly...

Опубліковано Павлом Петренком 2 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство юстиції погасило борги перед українцями за рішеннями Європейського суду з прав людини, які були винесені у 2008-2013 роках.