ua en ru

Як зіскочити з голки 1С? Автоматизація торгівлі по-українськи

Як зіскочити з голки 1С? Автоматизація торгівлі по-українськи

Облікову програму 1С активно використовують в Україні понад 300 тис. підприємств. На касах, в основному невеликих мереж магазинів та супермаркетів, також можна спостерігати модифікації продуктів 1С.

Зараз, незважаючи на можливість використовувати інші облікові системи, рітейлери не поспішають відмовлятися від звичного софта. Цьому сприяє, насамперед, потужний маркетинг від 1С. Але давайте не забувати і про недоліки системи: її складність, потреба в постійних оновленнях, повільний обмін даними, а також висока вартість володіння та супроводу продукту. Крім того, для малого та середнього бізнесу не потрібно використовувати весь спектр можливостей 1С. Задача на робочому місці касира проста - зафіксувати продаж.

А чи існують гідні аналоги 1С? Або краще завжди на видному місці та поруч

Зараз вже є гідна альтернатива 1С. Український розробник "Хамелеон Софт" представив програму обліку для касира Chameleon, яке дозволяє не тільки фіксувати продажі, а й здійснювати внутрішній електронний документообіг, а разом з Web-додатком Chameleon Scout можна переглядати дані з торгових точок в режимі онлайн, перебуваючи в будь-якому куточку світу та з будь-якого пристрою.

Чи є ризики зміни ПО та як вирішити задачу, яку, здавалося б, не можливо розв'язати?

Простота та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє швидко навчити роботі будь-якого співробітника, навіть людей похилого віку, що не можливо у випадку з 1С. Сам інтерфейс представлений в декількох варіантах під різні типи моніторів, а також безпосередньо для покупців - каса самообслуговування INDIGO.

Швидка інтеграція з будь-якою зовнішньою бухгалтерською системою, якісний сервіс 365 днів на рік забезпечує клієнтам впевненість в легкому переході на "Хамелеон" і стабільній, спокійній роботі свого бізнесу.

Вартість придбання та подальшого володіння програмними рішеннями Хамелеон в рази нижче та по функціональним можливостях не поступається 1С.

Більш докладно про можливості рішень від Хамелеон Софт можна ознайомитися, перейшовши на сайт https://ua.chmsoft.com.ua/products/