ua en ru

Повідомлення про "замінування" надійшли в 7 містах, - Нацполіція

Повідомлення про "замінування" надійшли в 7 містах, - Нацполіція Фото: поліція

Триває перевірка повідомлень про замінування торгового центру у Львові

Повідомлення про "замінування" надійшли в 7 містах України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

"24 листопада, у поліцію надійшла інформація про замінування декількох об'єктів: аеропортів, торгово-розважальних центрів і метрополітену. Зокрема, проводилася перевірка в аеропортах Одеси, Вінниці, Запоріжжя, Дніпра, Івано-Франківська та Києва", - йдеться в повідомленні.

Крім того, оглядалися на предмет виявлення вибухових речовин торгові центри в містах Вінниця та Львів, а також одна зі станцій столичного метрополітену.

"В даний час перевірки в аеропортах і двох торгових центрах завершені. Інформація про замінування не підтвердилася, тому їх робота відновлена. Загалом, було евакуйовано понад 30 000 громадян. З них, в торгових центрах Львова - 30 000, Вінниці - 2000, за аеропортів - близько 300 осіб", - відзначили в поліції.

Проте тривають перевірки в одному з торгових центрів Львова і в столичній підземці, де станція метро "Сирець" поки закрита на вхід і вихід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту "Київ", інформація про замінування якого надійшла у п'ятницю, 24 листопада, ніякої вибухівки не виявлено.