ua en ru

Повідомлення про мінування столичного офісу "Київстар" виявилося хибним

Анонімне повідомлення про замінування офісу компанії мобільного зв'язку "Київстар" у Києві виявилося неправдивим. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.

"Сьогодні о 12:30 по спецлінії "102" чоловік, який не назвався, повідомив оператору про те, що на 3-5 поверхах центрального офісу однієї з компаній мобільного зв'язку на вулиці Деміївській закладено вибухівку. Номери будинку невідомий не назвав", - йдеться в повідомленні.

Оперативні чергові Головного управління столичної міліції зв'язалися з керівництвом цієї компанії і з'ясували, що їх центральний офіс розташований на Хрещатику, ще є представництво на вул. Дегтярівській. Будівлі, в яких розташовані ці офіси, не нараховують 3-5 поверхів. Крім того з'ясувалося, що на вул. Деміївська ця компанія не має офісні приміщення.

"Незважаючи на такі помилки того, хто дзвонить, за адресами місцезнаходження офісних центрів мобільної компанії були спрямовані працівників вибухово-технічної служби, експерти-криміналісти, кінологи, слідчо-оперативна група, патрульні міліціонери. В даний час небезпечні вибухові пристрої та предмети не виявлені. Правоохоронці встановлюють особу аноніма", - зазначають у відомстві.

Читайте також: Суд засудив лжемінера автовокзалу в Хмельницькому до двох років позбавлення волі