ua en ru

У Сомалі біля поліцейської дільниці вибухнула машина, є загиблі

У Сомалі біля поліцейської дільниці вибухнула машина, є загиблі Фото: вибух могли здійснити бойовики "Аль-Шабаб" (flickr.com/Abayomi Azikiwe)

В результаті вибуху загинули 5 людей, ще 13 поранені

У столиці Сомалі (Могадішо) біля поліцейської дільниці вибухнула машина, в результаті чого загинули щонайменше 5 людей, ще 13 поранені. Про це повідомляє капітан поліції Мохамед Хусейн, передає The Associated Press.

"Вибух біля поліцейської дільниці Вабери по жвавій дорозі Маку Альмукаррамах, можливо, був здійснений терористом-смертником", - повідомив Хусейн.

Повідомляється, що більшість жертв були мирними громадянами, точна мета вибуху не ясна. Прем'єр-міністр Сомалі Хасан Алі Хаїр заявив, що подібного вибуху в Могадішо не було вже близько місяця.

Зазначено, що бойовики терористичного угруповання "Аль-Шабаб" часто здійснюють смертельні вибухи в Могадішо біля великих цілей, таких як готелі і контрольно-пропускні пункти.

Нагадаємо, в минулому місяці в Могадішо (Сомалі) на території поліцейської дільниці вибухнув замінований автомобіль, в результаті чого загинули не менше чотирьох осіб.