ua en ru

Збори акціонерів "ВТБ банку" затвердили результати закритого розміщення акцій

Загальні збори акціонерів, яке відбулося 25 жовтня 2010 р., затвердили результати закритого (приватного) розміщення акцій ПАТ "ВТБ Банк", яке було здійснено у відповідності з рішенням позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ "ВТБ Банк" від 16 липня 2010 р. Про це повідомляє прес-служба банку.
Прості акції ПАТ "ВТБ Банк", запропоновані до розміщення в кількості 24 млрд 870 млн штук на загальну суму 2 млрд 487 млн грн, були розміщені в повному обсязі і повністю оплачені, що, після відповідної реєстрації, дозволить збільшити статутний капітал ПАТ "ВТБ Банк "до 5 млрд 415 млн 784 тис. 405 грн.
Також на зборах акціонерів було прийнято рішення про обрання нового складу наглядової ради ПАТ "ВТБ Банк", голови наглядової ради та заступника голови наглядової ради. Відповідно до прийнятого рішення головою наглядової ради повторно обраний Андрій Костін, президент - голова правління ВАТ Банк ВТБ.
Також позачергові загальні збори акціонерів прийняли рішення про обрання нового складу ревізійної комісії ПАТ "ВТБ Банк" і голови ревізійної комісії.