ua en ru

Грозний не планує завершувати тренерську кар'єру

Грозний не планує завершувати тренерську кар'єру Фото: фахівцю необхідно вирішити низку невідкладних питань

Наставник прокоментував свою відставку з посади головного тренера тбіліського "Динамо"

Український тренер В'ячеслав Грозний не планує завершувати кар'єру. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Я був задоволений роботою, але мені потрібен якийсь час, щоб вирішити особисті питання, тому президент "Динамо" відпустив мене. Ні в якому разі не збираюся завершувати тренерську кар'єру, у мене є бажання працювати, мені це цікаво, я люблю цю роботу, але зараз потрібно вирішити низку невідкладних питань", - сказав фахівець.

Грозний очолив тбіліське "Динамо" наприкінці жовтня минулого року. Угода з ним було підписана на рік з можливістю продовження ще на два.

Під керівництвом українця грузинська команда зіграла шість поєдинків, в чотирьох з яких здобула перемогу. Але у вирішальному поєдинку з "Динамо" Батумі, який визначав учасника Ліги Європи від Грузії, підопічні Грозного поступилися з рахунком 0:1.

Раніше 60-річний Грозний також очолював "Говерлу", київський "Арсенал", "Терек", "Металург" Запоріжжя, "Дніпро" і вінницьку "Ниву".

Нагадаємо, прес-служба тбіліського "Динамо" повідомляла, що Грозний пішов з тбіліського "Динамо" за сімейними обставинами. Він покинув розташування клубу в Туреччині та полетів в Україну.