ua en ru

СNN: на первинних виборах у Західній Вірджинії перемагають Сандерс і Трамп

СNN: на первинних виборах у Західній Вірджинії перемагають Сандерс і Трамп Фото: в Західній Вірджинії прошили первинні вибори кандидатів на пост президента США

Клінтон провела день в Кентуккі, голосування в якому відбудеться на наступному тижні

Республіканець Дональд Трамп і демократ Берні Сандерс, імовірно, перемогли на первинних вибори президента США в штаті Західна Вірджинія. Про це повідомляє СNN.

"Це важка боротьба, - сказав Сандерс вівторок під час виступу в штаті Каліфорнія. - У нас є шанс закінчити з більшістю голосів делегатів. І якщо ми робимо це, я думаю, ви дивіться зараз кандидата на пост президента від Демократичної партії".


Тим не менш, пише видання, управління країни очікує, що кандидатом від демократів і президентом США стане Хіларі Клінтон. Так, віце-президент Джо Байден, який раніше утримувався від ухвалення будь-яких кандидатів, у вівторок визнав, що Клінтон в кінцевому рахунку стане кандидатом від демократів.

"Я впевнений, що Хілларі буде кандидатом, і я відчуваю з упевненістю, що вона буде наступним президентом", - сказав він в ефірі ABC News.

Тим часом Клінтон провела день в Кентуккі, голосування в якому відбудеться на наступному тижні.

На боці республіканців Дональд Трамп не зіштовхується ні з якою опозицією і виграє праймеріз Західній Вірджинії, пише CNN.

Нагадаємо, згідно з опитуванням, Трамп популярнішим Клінтон серед військовослужбовців США.