ua en ru

Снігопади в Україні: "Укрзалізниця" повідомляє про запізнення пасажирських поїздів

Снігопади в Україні: "Укрзалізниця" повідомляє про запізнення пасажирських поїздів Фото: "Укрзалізниця" повідомляє про запізнення пасажирських поїздів через снігопади в Україні

Через снігопади в Україні потяги курсують із запізненням від 30 хвилин до півтори години

ПАТ "Укрзалізниця" повідомляє про запізнення деяких пасажирських поїздів через снігопади в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"У зв'язку зі складними погодними умовами деякі пасажирські потяги курсують із незначним запізненням", - заявляють в прес-службі.

Зокрема, із запізненням менш ніж на 30 хвилин курсують поїзди: № 123 Костянтинівка – Київ, № 147 Одеса – Київ, № 764 Одеса – Дарниця, № 59 Харків – Одеса та № 641 Кишинів – Одеса. Поїзд № 146 Ізмаїл – Київ зараз курсує із запізненням 1 година 39 хв.

Наголошується, що залізничники докладають всі зусилля, щоб потяги прибули на кінцеву станцію за графіком. Так, на найважливіших станціях і перегонах організовано розстановку снігоприбиральної та снігоочисної техніки.

Для оперативного реагування встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємств, працюють штаби по боротьбі з негодою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні на дорогах країни загинули п'ять чоловік, ще 45 травмовано.