ua en ru

Снігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збір

Снігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збір Фото: рейс "Чорноморця" перенесли (chernomorets.odessa.ua)

Рейс з Одеси в Анталью був перенесений

Одеський "Чорноморець" не зумів вчасно відправитися на закордонний збір в турецьку Анталью. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Виліт був запланований на 16 січня, однак, через сильний снігопад рейс до Туреччини був відкладений на невизначений термін.

Швидше за все, переліт відбудеться сьогодні. В очікуванні команда часу не втрачає - продовжує підготовку на заміській базі в Совіньоні.

Снігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збірСнігопад завадив "Чорноморцю" вчасно відправитися на збір

Нагадаємо, у зв'язку зі снігопадом в Одесі 16 січня місцевий аеропорт скасував сім рейсів.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області через снігопад обмежено рух вантажного транспорту. Зокрема, рух вантажівок заборонено по трасах на Київ, Мелітополь, Рені, Кучурган, Чорноморськ і Південний.

До цього синоптики повідомляли, що в Україні протягом 18 січня 2018 року прогнозується суттєве погіршення погодних умов.