ua en ru

Сніг та заморозки до -3: прогноз погоди на сьогодні

Сніг та заморозки до -3: прогноз погоди на сьогодні Фото: людина (pixabay.com)

Сьогодні, 17 листопада, у всіх західних, а також в деяких центральних, південних та східних областях очікуються опади, місцями сніг. Найнижча температура до -3 градусів спостерігатиметься на сході країни.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Прогноз у всіх областях

За прогнозом синоптиків, дощі сьогодні вкриють усі західні регіони, а також Вінницьку та Одеську області. У Житомирській, Київській, Луганській та Донецькій областях очікується сніг.

У західних областях температура повітря вдень буде в межах +6 +10 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть +3 +6 градусів.

У центральних та північних областях температура повітря буде коливатись від -1 до +3, а вночі від -4 до +1 градуса.

У південних та східних областях температура повітря вдень становитиме від -3 до +10, а вночі стовпчики термометрів покажуть від -4 до +6 тепла.

Сніг та заморозки до -3: прогноз погоди на сьогодні

Прогноз в Києві

У Києві та області сьогодні випаде сніг. Температура повітря вдень очікується в межах -1 +3, а вночі вона коливатиметься від -4 до +1.

Сніг та заморозки до -3: прогноз погоди на сьогодні

Нагадаємо, у вівторок, 17 листопада, у східних областях на дорогах спостерігатиметься ожеледиця. Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Також РБК-Україна писало, що цього тижня в Україні будуть морози до -10. Найхолодніше буде у східних регіонах, де в нічний час термометри покажуть дуже низькі температури.